L’any 2010 comença celebran el 2 de gener en l’espai Tolrà l’estrena del espectacle les figures del Pessebre.

En la presentació de l’espectacle desprès de donar la benvinguda als nombrosos espectadors que van omplir tota la Sala, vaig destacar que per primera vegada el Casal d’avis feia una representació fora del seu Auditori , on l’espai i l’escenari son reduïts,en canvi aquí en la Sala Blava de l’espai Tolrà tot es molt gran i l’espectacle es fa de cara a tot el poble.
La bonica idea de fer una col•laboració de avis i nets en un mateix espectacle va ser del nostre director de Teatre Josep Clarà recentment mort, els grups de Cant i de Teatre volem dedicar-li, en aquesta vetllada, un merescut homenatge-recordatori.
A continuació varem explicar el programa, amb l’ ordre de les actuacions, amb l’escenificació del pessebre vivent per part dels nets, mentre els avis i avies del Grup de Cant van canta’n Les figures del Pessebre.

Els nets Joan fent de caçador i la Mar fent de pastoreta van col•laborar en l’espectacle.
El grup de Teatre va recitar una part del Poema de Nadal de Josep Mª Segarra, per acabar l’espectacle amb unes quantes nadales cantades pel Grup de Cant ajudat per tot el públic assistent.
També cal destacar el treball fet per l’equip de tramoistes del Teatre, ja que en el transcurs de un matí van transformar tot el gran escenari de la Sala Blava en un magnífic Naixement.
L’experiència va ser molt positiva ja que l’espectacle va tenir força qualitat i el nombrós públic, la majoria familiars, van celebrar molt efusivament les actuacions dels protagonistes.
Varem tenir també l’assistència de les primeres autoritats de la vila, l’alcalde Ignasi i la regidora Gloria, que van comentar que tot els espectacles que es fan en el Casal es tindrien que fer de cara a tot el poble de Castellar.
La vida familiar esta molt marcada per la actualitat, Espanya i Catalunya estan en plena crisis, no hi ha feina en lloc, l’Antonio i la Yu estan tots dos amb el carnet de paro, i dintre d’un any també se’ls hi acaba, donen veus a tothom, van l’Ajuntament, presenten el seu historial i en aquestes surt una empresa de Sabadell que importa teixit de la Xina, i necessitem una persona que vetlli allà les seves comandes i per mitja d’en Carles Pobla amic de l’Antonio qui hi treballa, sembla que pot ser una bona oferta, tenen un parell de entrevistes, el treball els hi va molt bé perquè la Yu pot fer d’intèrpret i la cosa en principi pinta molt bé, ja que els hi posen vivenda i cotxe a Shangai que es el centre industrial d’ on surten totes les comandes. L’Antonio està il•lusionat ja que ell i la Yu estaran en la plantilla de la fabrica de Sabadell, cobrant el sou d’aquí Espanya i tindran allà totes les facilitats en moure’s amb la Yu al costat fent d’intèrpret per anar a visitar a tots els col•laboradors. Marxen tots dos cap a Shangai, il•lusionats però es veu que allà res de lo que havien promès es compleix, la vivenda desprès d’estar tres dies en un hotel es converteix en una habitació de una casa atrotinada, el xinés responsable els tracta malament es veu que no li interessa tenir persones a prop que sàpiguen els tripijocs que porta i a més que l’entenguin el que diu, i els fa la vida impossible, la relació dura una setmana i l’Antonio i la Yu s’han van a casa de la família de la Yu, allà si passen un mes i tornen cap a casa, amb una experiència bastant amarga. Per lo menys han tingut el carnet de paro aturat uns mesos.
Per aquestes dades la Gloria m’envia per mail un vídeo fet per en Joan, on surt la neta Mar fent gimnàstica rítmica, va ser la tercera classificada del grup Aleví 2 en un campionat comarcal .
L’enllaç es aquet:
http://www.youtube.com/watch?v=4GozB--4s4M&context=C4d4f3a4ADvjVQa1PpcFPlH_vP7DMcWYxI5YmvjvdScG_4HH_g7Rg=
En el Casal tot anava continuant igual, les activitats eren moltes i les anavem incrementan amb altres, com el Bridge, joc de cartes franceses en les que es fa treballar molt el cap, tenim la gran sort de que el secretari Pedro Gargallo i la seva senyora Dora Taboada son grans jugadors de bridge, i fan de monitors a un grup de socis que van aprenen les complicades tècniques del joc. Estem convertint el Casal d’avis de Castellar en un centre on hi tenen cabuda moltes activitats i algunes de un cert prestigi.


Les obres de la Plaça Major van endavant, però ha passat un fet que a la Junta no ha agradat gaire, i es que sense dint-se res han posat una porta que comunica el Centre Civic que ocupa l’antic mercat amb el Casal, sembla que vulgin absorvir el Casal dintre del Centre Civic, la junta escamada amb l’anterior anexió que tenim del Casal estàvem molt preocupats, preocupació que la vaig traslladar l’Alcalde, que va convocar una reunió l’Ajuntament amb tota la Junta per parlar d’aquet afer.

La trobada va ser un dilluns del mes de febrer, per una banda el Sr. Alcalde Ignasi Gimenez, i la regidora de la Gent Gran, Gloria Massaguer, per l’altre tota la Junta de l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Castellar.
Primerament es va presentar a les autoritats locals, als nous elements de la actual Junta i seguidament es va donar a coneixia la preocupació de l’Associació per el seu futur, ja que en tota la remodelació de la Plaça Major pensen que el Casal està quedant en un segon terme, sent una de les entitats en més socis i en més solera de Castellar.
El objectiu de la Junta era saber de primera ma com quedarà el Casal d’avis de la Plaça Major respecta al Centre Cívic prevista la seva inauguració dintre de pocs dies.
El desig de la Junta seria recuperar l’espai del Casal d’avis de la Plaça Major, que es va annexionar per incloure-hi altres entitats, per posar-hi les oficines de la Associació per poder donar un millor servei als avis i avies, ja que esterien situades en el mig del poble, al mateix temps donaria peu a que la Plaça Major tingués més vida i amb el temps poder anar traslladant les activitats dins el Centre Civic.
El Sr. Alcalde va comunicar als presents que el Centre Cívic estarà obert a tot el poble de Castellar i per suposat als avis i avies de Castellar, serà un espai en varis departaments, solament requerirà demanar-ho amb la suficient antelació, i que per nosaltres que fem moltes activitats amb un horari diferent de la gent que treballa podem gaudir molt de aquet Centre Cívic.
Sense concretar res però en mig de una gran cordialitat entre tots els assistents, expressant cadascú el seu parer i amb la promesa de estudiar la petició i de tornar a repetir dintre de alguns mesos la reunió, i si pot ser, fent una visita tal com quedarà definitivament el Centre Cívic.

En el mes de març va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària anual en la que es va explicar una mica les activitats de l’exercici de l’any passat i els projectes de cara el futur.
El any passat va haver la renovació de la Junta amb l’entrada de Ricard Carner, Pepy Ayllon, Maria Martínez i en Joan Pujals.
Desprès de fer un repàs a tot els esdeveniments més importants de l’any passat, es va donar les gracies en primer lloc a tots els monitors per donar tanta vida al Casal, i també l’ajut que tenim tant de l’Ajuntament com de la Caixa.
En el mes d’abril es va fer el circuit per terres de Navarra.
Sortida dilluns dia 12 al matí de Castellar amb direcció a Saragossà, arribada a Pamplona a les dues de la tarda, dinar en una braseria. Per la tarda visita guiada per Pamplona, recorregut pel “Paseo de Sarasate” i la plaça Consistorial on es troba l’Ajuntament, anada als “corralillos de Santo Domingo” que es el lloc on comença el encierros de Sant Fermin, passant pel carrer de la Estafeta fins la plaça de Braus, al costat hi ha l’Avinguda de Roncesvalles, on es troba un monument al clàssic “encierro” feta pel escultor Rafael Huerta de 11 metres de llarg per 4 d’ampla, visita a la Plaça del Castillo amb la seva glorieta al mig i un dels cafès més antics d’Espanya.
Continuació viatge cap el nord de Navarra, on desprès de passar per un parell de túnels el paisatge canvia radicalment, prats d’un intens verd amb casones escampades molt semblant als paisatges suissos, hem entrat a la vall de Baztan, la seva capital es Elizondo on hi tenim l’hotel d’estada.
El dimarts anada al sud de França, visitem la ciutat de Bayona, la seva magnifica catedral gòtica de Santa Maria, amb el claustre més bonic d’Europa. Continuem viatge cap a la ciutat balneari de Biarritz, i Sant Joan de Luz. Tornada a Espanya per dinar en un molt bon restaurant.
Per la tarda visita a la ciutat de Hondarribia de 17.000 habitants en la que destaca les seves muralles de protecció, construïdes a la edat mitjana per resguardar-se de les nombroses invasions.
El dimecres anada a Larrun on hi ha un petit tren cremallera que puja a 905 metres d’alçada i des de on es veu una magnifica vista de tota la costa des de Sant Sebastià a Biarritz. Per la tarda anada al Parc Natural de Bertiz, on es fa una visita guiada per tot el recinte on ans explicant les característiques dels diferents arbres originals de totes les parts del mon.
El dijous anada a Sant Jean de Port, que era un punt de descans per tots els peregrins europeos avans de començar el dur recorregut muntanyós cap a Santiago, tot el poble respira ambient peregri, anada fins dalt el castell des de on es veu tota la comarca.
Continuem el viatge pujant cap el Alt de la Ibañeta, punt de partida de nombrosos peregrins per continuar cap a Roncesvalles on es troba l’ermita dels peregrins, tornada cap l’hotel però abans visita a una granja on fabricant el famós formatge procedent de les ovelles llatxas oriündes d’aquelles terres.
El divendres tornada cap a Catalunya, sortida de bon matí per fer parada a Tudela, segona ciutat de Navarra amb 35.000 habitants, visitem la seva Catedral amb las tres portades, la de Santa Maria, la romànica i la del Judici.
Fem una ullada a l’església romànica de la Magdalena, axí com a l’important torre romànica, passem per la Plaza de los Fueros i acabem la visita a la ciutat compran els famosos esparrecs.
Parada al Castell de Bonavia per gaudir de un bon dinar de comiat, tot seguit emprendre viatge cap a Castellar on hi arriben passades les set de la tarda, amb un gran record de la anada per terres de Navarra i del Sud de Françe.
En el mes de maig va tenir lloc la sortida l’extranjer, en concret del 23 de maig al 4 de juny i va ser un creuer al CAP NORD.
Al principi varem tenir una mica de problemes, ja que degut a l’erupció del volcà d’Islàndia que llençava molta cendra l’espai, l’aeroport de Amsterdam estava tancat, i segons les previsions per Internet, era que no s’obriria fins el dilluns al migdia, i aquella hora ja teniem de haver embarcat, varem solucionar el problema surtin un dia abans, si no podiem anar amb avió, teniem un autocar a la nostre disposició per portar-nos per carretera fins Amsterdan i no perdre el vaixell. Finalment tot es va solucionar surtin el diumenge de Castellar i pasant un dia sencer a Amsterdam.

El dilluns al migdia embarcaben en el Costa Luminosa, un vaixell molt gran, la sortida va ser a les sis de la tarda amb direcció a Noruega, el primer dia va ser tot de navegació , per arribar el dia següent a primera hora del mati a Hellesylt , allà van agafar un autocar que ans va portar a veure un dels fiords més grans de Noruega, junt amb el llac Hornidal, el més profund d’Europa, l’excursió va ser molt llarga i entretinguda, veient uns paisatges i muntanyes encara molt nevades del passat hivern, el dia següent tot el dia navegació per arribar fins dalt al Cap Nord, el dia va ser esplendit, molt soleat, però feia un vent gelat que et tenies que abrigar molt, l’experiencia va ser molt positiva, encara que l’estada va ser curta ja que en aquell indret no havia moltes coses per veure.
La tornada amb el vaixell va ser fent escales a diferents punts de Noruega, amb tots teniem el nostre autocar am el guia de parla espanyola que ans anava explicant una mica la historia de cada un dels llocs, varem visitar la ciutat de Tromso, punt de sortida de les expedicions polars, varem pujar amb telecabina a 420 metres, on es divisa tota la ciutat, un altre parada va ser a les Illes Lofoten, eminenment pescadores, on la seva subsistencia es basa a la exportació de peix previament secat, visitem un museu metalurgic dedicat a la pesca.

La següent parada del vaixell, va ser a la ciutat de Trondheim, on hi ha la Catedral de Nidardos, la mes antiga i bonica de Escandinavia, d’estil gótic que es remunta al segle XII, seguidament la visita al Museu Folk, on una part es l’aire lliure, mostrant la forma de viure dels antics vikings en l’edat mitjana. Retorn al vaixell que ans porta fins a Andalnes la llar dels Troll, els mítics ogros nordics, de gran nas i orelles que vivien sota terra i s’alimentaven de sers humans. L’excursió per aquets paratges, en una sinuosa carretera fins la visita de un saltans d’aigua extraordinaris, per continuar pujant cap al cim de la muntanya cada vegada amb més neu fins a trobar la paret perpendicular més alta d’Europa “Trollwall” de més de 915 metres, la baixada es far al costat de la gran cascada on la carretera té uns revolts de 180 graus, al arribar abaix una petita parada per la fotografia de la pared des de un altre prespectiva.
L’ultima parada del vaixell per terres de Noruega va ser a Bergen segona ciutat en importancia te 250.000 habitatns i es la porta d’entrada als famosos fiords noruegos, la visita a la ciutat de les set muntanyes que l’envoltant, la fem a un museu l’aire lliure on ans mostren la manera de viure, de principis de segle dels seus habitants, mostrant-nos el seu mobiliari, aliments, estancies etc, seguidament visita a la esglesia de fusta Fantoft reconstruida desprès del foc del 1992, seguint exactament el model original del 1150. Tornada al centre de la ciutat on es fa la compra del famos salmó salvatge per part de tots els components de la excursió.
Tornada al vaixell que deixa les aigües noruegues per retornar cap a Amsterdam, després de un dia sencer de navegació, on tothom va anar gaudint de tots els espectecles i entreteniments que disposava el vaixell per tots els passatjers, l’arribada va ser a les 9 del matí, despres de recollí les maletes un autocar ans porta directament del Port d’Amsterdam al seu Aeroport de Schipol, on l’avió sortia puntualment a les tres de la tarda, l’arribada a Barcelona va ser a les cinc de la tarda i a Castellar cap a les vuit del vespre.
Tot va funcionar a la perfecció, el desenvolupament de totes les excursions molt bona, el creuer fantàstic, i molt ben atesos pels guies, en Marco i el Andrés, tot plegat ha estat una excursió digne de recordar.
El dimecres 16 de juny en l’Espai Tolrà va tenir lloc la Festa de Fi de Curs del Casal d’avis, amb un Homenatge els monitors, en l’acte s’hi van aplegar mes de cinc-centes persones.
Va obrir l’acte el Grup de Cant amb el Himne del Casal, a continuació com a president vaig fer la presentació de l’acte, destacant la gran tasca que fan els monitors, ja que apart de les seves ensenyances es la gran labor de convivencia que fan en el Casal. La Junta del Casal està molt orgullosa de com han funcionat totes les activitats en el present curs i creu que s’està fent un servei important a la Gent Gran de Castellar.

Seguidament va pendre la paraula el Sr, Alcalde destacant la importancia de l’acte, dient que el Casal es una de les entitats amb mes socis de Castellar, que la labor dels monitors es importatísima i també va destacar la tasca dels components de la Junta del Casal, per el seu treball desinteresat en vers a la Gent Gran de Castellar.
A continuació es va fer entrega de un petit obsequi a tots els monitors i col•laboradors del Casal, per continuar en un berenar de germanor, l’acte va acabar cap a les vuit del vespre amb un animat ball de musica en viu.
Com a colofó de la Festa de Fi de Curs, el dissabte dia 19, a les cinc de la tarda, en l’Auditori del Casal Catalunya va tenir lloc per primera vegada un Festival de Fi de Curs.

Aquet festival el vam du a terme els grups de Teatre, el de Cant, el de Sardanes i el de Sevillanes.
Aquets quatre grups, van formar un entretingut i variat espectacle, el nombrós public assistent va comprobar durant un parell d’hores, l’alegria i el saber estar dels diferents grups dalt el escenari, els quals van fer una demostració del seu aprenentatge en el passat curs.

La neta gran l’Anna està feta una doneta acaba de fer els 18 anys hi es una presiositat, amb els estudis com sempre va molt bé, fà honor als pares que té.
La vida familiar continua amb l’alicient de la nova parella que havia arribat a la família, tothom s’han fa creus de que l’Antonio tingues parella, la seva preocupació era la trobada de treball, però la cosa està molt malament, amb la Nuria donem veus a les nostres amistats, principalment a les autoritats del Ajuntament que donen molta feina a parats del poble, la Yu per mitja de la Gloria Massaguer la regidora de la Gent Gran troba feina en un restaurant de Matadepera però el treball li va durar solsament un parell de mesos ja que la senyora que portava la cuina tenia molt que desitja, i els clients cada vegada eren menys, l’amo es va veure obligat a tancar.
L’Antonio per la seva banda li parlant d’ una empresa de Tànger que necessiten personal qualificat amb tintoreria, principalment amb tintura de prendas fetes, sembla que allà falten tecnics hi va amb un bon contracte, però problemes de vivenda te de fer vida l’hotel, li surt car i torna ja que hi ha cinc dies de festa i no pot fer vida l’hotel, lo que li havien dit de que li proporcionavem vivenda no era tal. Al tornar hi ha problemes de qualitat amb l’antic tècnic i amb una despesa econòmica important entremig, l’amo tanca la fàbrica. L’Antonio es el únic que va cobrar la seva curta estada, però té de tornar cap a Espanya.

La YU ha quedat amb estat i mentre l’Antonio està a Tanger en una revisió li diuen que hen porta dues criatures, o sigui que tenin a casa l’Antonio amb carnet de paro, i la seva dona la Yu prenyada de dues criatures, la Nuria està esberada, i jo estic una mica content val més aumentar que disminuir, no m’han faig càrrec de la feina que portarà.
Amb pocs mesos la Yu es va engraixar moltisim, li feien revisions sovint, l’Antonio anava be que estès a casa perquè l’acompanyava a les probes que li feien.
En el mes de setembre durant la Festa Major, en el Casal hi va haver l’exposició dels diferents treballs que es duen a terme en el Casal junt amb una exposició de fotografies de l’anada al Cap Nord.
Durant el mes de setembre el Casal va tornar a tenir el clàssic moviment de gent que s’apuntaven en les diferents activitats de cara el futur curs.
En la primera setmana de Novembre va tenir lloc la tradicional Festa de la Vellesa, cal destacar de la Festa d’ enguany l’extraordinària participació dels socis del Casal a tots els actes organitzats.
La Festa va començar, el dissabte al matí, amb un esmorzar de germanor celebrat en el Espai Tolrà, prop de tres-centes persones ans van aplegar l’acte, que va estar amenitzat per la Cobla Jovenívola de Sabadell, fent un petit concert i amb una audició de musica de ball i sardanes.
Per la tarda, en el Casal Catalunya inauguració de una bonica exposició de fotografies de la Festa de la Vellesa, de l’any passat feta per en Salvador Juliana.

Seguidament en l’Auditori del Casal completament ple, el Grup de Teatre, va posar en escena una divertida obra, titulada la “Malaltia de moda “ meravellosament interpretada per el quadre de actors del Casal.
A la sortida tant l’alcalde Ignasi com la Regidora Gloria van comentar en el Grup de Teatre que la mateixa obra es tenia que fer en l’Auditori del Mirador per tot el poble de Castellar que ja buscarien la dada per fer-ho.
El diumenge la Missa de dotze va estar dedicada a tots els socis i sòcies recentment traspassats, si van aplegar bastants socis , la cerimònia va ser acompanyada per els cants de la Coral Sant Josep.
Per la tarda com a cloenda de tota la Festa, el ball de tots els diumenges va ser amb musica en viu.
Destacar que a tots els actes van tenir la presencia del Alcalde Sr. Ignasi Giménez i de la Regidora de la Gent Gran, Gloria Massaguer.
Per últim donar les gracies molt especialment a la Ferreteria del Vallès, perquè que desinteressadament ha volgut, com cada any, ajudar-nos en els despeses de la Festa i als mitjans de comunicació locals per la seva difusió de la Festa a tot el poble de Castellar.
A les poques setmanes es va tornar a repetir el mateix programa però en l’Auditori Miquel Pont de l’edifici del Mirador amb un gran èxit de públic.
Tant el Grup de Teatre interpretant “La malaltia de moda”, com el Grup de Cant que ans van amenitzar amb un sortit de cançons, que van estar intercalades per diverses poesies i amb un extraordinari monòleg del popular còmic en Joan Capri, interpretat per en Antonio Carreras va acabar l’espectacle, on tots plegats van realitzar un espectacle molt entretingut i grat de veure.

La meva activitat esportiva, era exclusivament jugar a tenis, durant força temps anava a jugar a tenis a Matadepera on hi ha el club Èpic, allà érem una colla de socis, més o menys de la mateixa edat que ans trobaven tres cops per setmana, per disputat renyits partits de tenis, aquet exercici m’anava molt be, per la salut tan del cos com de l’esperit.
Amb el temps es va formar el grup del diumenge, que consistia esta en el club a les vuit del matí sens falta, aquella hora teníem totes les pistes per nosaltres fèiem la partida lo més equilibrada que podíem amb els presents que fóssim els que fóssim ningú es quedava sense jugar, desprès una bona dutxa i esmorzar tots junts amb l’alegria i tertúlia corresponent per acabar el matí amb disputades partides de domino.

Els diumenges era molt gratificant aixecar-te d’hora, i anar cap el Epic, ja que la carretera d’anar a Matadepera per Can Font està plena de corbes, però aquella hora hi ha molt poc transit, i principalment l’ hivern que encara era fosc, gaudies molt conduint el cotxe pel mig del bosc.

Generalment sempre érem la mateixa colla.
Angel Cornet, Francesc Elias, Miquel Sentis, Manel Montlló, Miquel González, Emili Nieto, Francesc Martínez, Fermin Gil, i Josep Dosta.
Fa un dotze anys enrere, en l’Èpic hi va haver una gran nevada que va tirar un pi a terra, s’ ans va acudir a demanar que guardessin la llenya per poder fer una gran costellada en el mig del bosc, i van instaurar que un cop l’any fer un dinar tot a la brasa al mig del bosc s’hi van apuntar força gent normalment érem de quinze a vint persones que gaudíem de un dinar campestre. Invitàvem als conserges que pràcticament ans feien tota la feina de tenir-ho tot apunt, uns quans ens cuidàvem de comprar la carn i la botifarra, i tot el que feia falta i gaudíem tots plegats de un dia amb molta gresca i alegria, d’aquesta manera va quedar instaurada aquesta diada que sempre procuràvem que fos cap els últims dies d’ hivern, per assegurar tenir un bon dia i que permetessin de poder fer foc en el mig del bosc. érem una colla d’amics que intentàvem passar-ho lo millor possible.
Amb reunió de Junta del Casal d’avis varem decidir a fer la Festa del Prenadal diferent i també limitar la entrega de lots nadalencs, ja que la subvenció de l’Ajuntament no la havíem rebut i teníem que mirar les despeses acuradament.

La Festa del Prenadal la varem fer a Prats de Lluçanès com si fos la sortida mensual que feia el Casal, en sense dir res a la regidora Gloria, per no tenir de convidar a ningú de l’Ajuntament, però resulta que el saber-ho amb truca per preguntar-me que si hem sembla bé que junt amb l’alcalde Ignasi vinguin a celebrar la Festa amb nosaltres, jo li vaig explicar el perquè s’ha havia decidit fer-ho axis, va dir que cap problema que ells pagaran com tots els demés els seus tiquets.
Abans d’acabar l’any encara varem tenir un altre esdeveniment en l’Auditori Miquel Pont del Mirador, va ser tornar a fer amb certes modificacions l’espectacle nadalenc de “Les Figures del Pessebre”.
El grup de Cant, junt amb el Grup de Teatre varem repetir l’espectacle però aquesta vegada en el Auditori Municipal, situat en el mig del poble; les despeses dels tècnics de llum i so va anar a càrrec de l’Ajuntament.
La propaganda feta per el poble de l’èxit de l’anterior vetllada i l’actuació de molta gent coneguda va fer que l’Auditori s’ha omplis del tot.
L’espectacle va consistir, per part del Grup de Teatre de la lectura de una part del Poema de Nadal de Josep Mª Segarra i per part del Grup de Cant del Casal anar cantant el Cant de les Figures del Pessebre mentre els nets anaven escenificant el Pessebre vivent.
Aquesta vegada, els nets en Joan i la Mar van col•laborar representant Sant Josep i la Mare de Deu.
Per completar el espectacle, el grup de Cant van cantar un sortit de Nadales moltes d’elles amb la participació del públic assistent, va acabar vetllada amb tot el públic en peu cantant el “Cant del adeus”.
En el espectacle també van assistir les autoritats locals, els comentaris a la sortida era que havia estat un esdeveniment molt digne i que havia estat una funció nadalenca molt entretinguda i molt ben representada.